MultiMedia Plus - Cursuri Engleza OnlineMultiMedia Plus - Cursuri Engleza Online
Intră in contul tau MultiMedia Plus!

Ati uitat parola? Scrieti-ne la multimediaplus@eurocor.ro

Drepturile utilizatorilor
Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoana a site-ului se poate face numai in 2 moduri: ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva s-a inscris la cursul Eurocor - Engleza incepatori) si ca vizitator.

Numele de user si parola de acces
Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de utilizator stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de utilizator, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar EUROCOR nu are, in acest caz, nicio raspundere.
Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat EUROCOR despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de utilizator.

Furnizarea de date si informatii
Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca si cursant EUROCOR atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.
Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu EUROCOR. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a completa, preciza sau actualiza informatiile ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare drept cursanti ori vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca EUROCOR sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site sau/si catre EUROCOR.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului
Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre EUROCOR isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre EUROCOR. Persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea EUROCOR, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).
Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea EUROCOR, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin EUROCOR, astfel ca orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre EUROCOR intelege si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre EUROCOR, a informatiilor ori materialelor respective. EUROCOR poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte siteuri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care EUROCOR a renuntat voluntar  la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele. 
Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca EUROCOR utilizeaza "cookies" si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a obtine o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit EUROCOR prestarea serviciului in cele mai bune conditii.
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, EUROCOR are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de trei e-mail-uri care pot contine materiale promotionale oferite de catre parteneri Eurocor.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Drepturile EUROCOR
EUROCOR are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nicio alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, EUROCOR are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate.
EUROCOR are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile “Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului”. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.
MultiMedia Plus - curs engleza online

Descarca ACUM
Lectia demonstrativa
GRATUITA!


Descarca prezentarea
MultiMedia Plus
.pdf   .pps