MultiMedia Plus - Cursuri Engleza OnlineMultiMedia Plus - Cursuri Engleza Online
Intră in contul tau MultiMedia Plus!

Ati uitat parola? Scrieti-ne la multimediaplus@eurocor.ro

EUROCOR, in calitate de autor/proprietar/administrator al acestui site si al aplicatiei MultiMedia Plus respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de orice persoana atunci cand foloseste acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. Tocmai de aceea, EUROCOR a conceput si pune in practica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul si utilizare acestui site se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si "Notei informative referitoare la protectia datelor personale". Accesul in acest site presupune acordul explicit al utilizatorului/vizitatorului fata de prevederile acestor documente.
EUROCOR isi rezerva dreptul de a modifica ori de cate ori considera necesar continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare si Nota informativa referitoare la protectia datelor personale, fara notificarea prealabila a utilizatorilor/vizitatorilor/membrilor/cursantilor.
Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a verifica Termenii si conditiile de utilizare pe care i-ati agreat.
MultiMedia Plus - curs engleza online

Descarca ACUM
Lectia demonstrativa
GRATUITA!


Descarca prezentarea
MultiMedia Plus
.pdf   .pps